LAHJAKORTTIEN LUNASTAJAT

Kiitos lupauksestanne olla osa way.fi / vaihtoehtoabclle yhteisön -lahjakorttien lunastuspisteverkostoa 40 kpl kahvilaa/ravintolaa kautta maan. Lahjakortteja 25€ ja 50€ jaetaan 31.12.2017 mennessä enimmillään yhteensä 50kpl (37kpl à 25€ ja 13kpl à 50€). Jokaisen lahjakortin summa ja voittajan nimi julkaistaan (n. 30.000 tykkääjää) Facebook -sivulla: www.fb.com/vaihtoehtoabclle.

LUNASATETTUJEN LAHJAKORTIEN HYVITYS:

Lunastavan way.fi -kohdeyrityksen tulee sovittu hyvitys saadakseen lähettää kuva lunastetun lahjakortin kääntöpuolesta (kartta):

Lahjakortti

Aidoissa lahjakorteissa on vielä kullan värinen sarjanumerollinen varmennustarra jaka kiertyy kortin molemmille puolille.

Lahjakortti
Lahjakortti

Lahjakortin lunastavat
way.fi-kohteet kautta maat ovat:

Kohde      

Henkilökunnan on hyvä olla tietoinen lahjakortin ulkonäöstä (alla) että mahdollisen lahjakortilla maksavan kanssa ostostapahtuma pelaisi kitkattomasti. Kuvat lahjakortista löytyy jatkossa myös ko. Facebook -sivulta.

Lunastettavat lahjakortit ovat etupuoleltaan ylläolevan kuvan kaltaiset ja summaltaan joko 25 EUR tai 50 EUR. Kääntöpuoli sisältää listan lunastuskohteista ja -pisteistä Suomen kartalla sekä lunastetun lahjakortin edelleen lähetysohjeet. Samoin kuin neuvonta eli helpdesk -puhelin numeron.

Logo

LISÄKYSYMYKSET PALAUTELOMAKKEELTA