Löytyi 230 kohdetta tällä haulla
Aamiaismajoitus / Eeva ja Veijo Laamanen, Juva
Laamasen Aamiaismajoitus Juvalla on poikkeuksellinen ja myönteisessä mielessä sekä siksi että kyseessä on kotimajoitus. Leppoisa isäntäväki, maaseudun rauha ja ole kuin kotonasi meininki hyvine aamiaisineen ja vielä kohtuu hinnalla; 35eur/h aamiaisella.
Aatto ja Elli Hotelli ja kahvila, Joutsa
Kahvila, Hotelli Aatto ja Elli Joutsan keskustassa on sitten erilainen paikka majoittumiseen ja enne kaikkea kahvila puolella.
Apteekin majoitus, Vääksy
Laadukasta yöpymistä aamiaisineen mukavssa maalaimaisemassa järvien Päijänne ja Vesijärvi välissä ja Vääksyn kanavan varrella. 
Auran Keidas, Aura
Kolmekymmentä kilometria Turusta, Auran keskustassa, aivan valtatie 9 varressa sijaitseva Auran Keidas on mainio ruokapaikka ja sieltä löytyy myös edullisesti yösija 1-4 hengen huoneissa.
Autokeidas , Forssa
Autokeidas on palvellut asiakkaitaan jo 50 -luvulta alkaen, valtateiden 2 ja 10 risteyksessä Forssassa. Se on ollut ensimäinen liikenneasema Suomessa. Avoinna vuoden jokainen päivä 24 tuntia, aamupala alkaa 5:00 ja Àla Carte listalta saa ruokaa keskiyöhön saakka ja aamuyöstä on hampurilaisaterioita sekä kolme annosvaihtoehtoa Àla Carte listalta.
Lillerödjan B&B, Taalintehdas
Tämä ihastutavan Turunmaan saariston pieni ja herttainen käsityötupa ja aamiasmajoituspiste sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa Kemiönsaarella.
B&B Pinus, Mäntyharju
B&B Pinus on symppis aamiaismajoitus ihanalla aamiaisella ja veden äärellä Mantyharjulla.
Majatalo Box Värdhuset, Box
Vain 25km Itäkeskuksesta ja olet maaseudun rauhassa, mukavassa ja sympaattisessa majatalossa.
Hostel Buisto, Pori
Porissa keskikaupungilla viihtyisä ja vanhaa kunniottava lie jo yli 40v matkustajakoti.
Burger Heaven, Savitaipale
Savitaipaleen entinen koulu on herkullinen ja viihtyisä paikka. Burgen Heaven pitää sisällään kahvilan kera pikkusuolaisen ja makean, lounaskeiton, reilut ja maukkaat grilliruuat, pihvit ym. 
DAG-15, Korppoo
Korppoon majatalo. Tyylikäs, tunnelmallinen rento. Yhteiskäytössä oleva oleskelutila sekä keittiö, jossa voi valmistaa ilta- tai aamupalaa. Naapuritalossa on maineikas Hjalmar´s ravintola, joka on mainio paikka päivälliselle.
Bus Burger, Lahti
American styleä vanhalla Teboililla ja oikein toteutettuna niin suosio on taattu.
Eesti Pood, Helsinki
Menkääpä te makean haluiset ja testatkaa Virolaista mainiota vaikka kohuke -nimistä suklaa-rahkapatukkaa, n.50g à 0.60€. Myös täytekakkujen tilauspalvelu.
Fjalar hotelli, Salo
Todellinen helmi Salolaisella omakotitalo alueella täydellisesti maastoon ja ympäristöön soputuneena.
Gasthaus Koskenniemi, Hartola
Hyvin mielenkiintoinen majoituspaikka jossa myös ravintola ja mahdollisuudet monelaisiin aktiviteetteihin.
Gasthaus Pooki, Uusikaupunki
Marraskuussa 1911 tämä aluperin pankiksi rakennettuun ja Walter Thomén suunnittelemaan jykevään kivilinnaan on sittemmin eli vuonna 1986 perustettu ensimmäistä kertaa majoitusliike eli Gasthaus Pooki jolla nimellä se edelleen toimii.
Gella Huoneistohotelli, Helsinki
Loistelias ja tasokas vaihtoehto hotellissa majoittumisella Helsingissä.
Kohde ilmoittaa, etsii yrittäjää tms
Gastro Cafe, Helsinki
Tässä maan mainio kahvila Flemarilla Kalliossa. Paikassa osataan tehdä kaikki hyvin ja maistuviksi. Paikka jossa myös leipä osataan tehdä.
Grännäs Hotel Stallbacken, Nauvo
Grännas Hotelli Nauvossa on laadukkaan hotelli -majoitumisen ja puhtaamman ja lähiruoan ravintola. 
Ravintola ja Majatalo Härmän Rati , Järvenpää
Nähtävyys tämä on, Pohjaanmaalta tuotu hirret, vanhan koulun hirret ja komia on pytinki, ei voi muuta sanoa, sisältä vielä enemmän komia.