Löytyi 40 kohdetta tällä haulla
Ravintola Biffi, Nauvo
Saariston Grill House tarjoaa hyvää makua, niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Erityisesti paikka tunnetaan herkullisista pihveistään sekä hyvästä viinivalikoimasta. Leikkikenttä tekee paikasta myös hyvän lasten kanssa matkailevalle. Nauvon kirkonkylä on saariston helmi, ihana paikka, ihana ravintola.
Harry´s River Café, Virojoki
Hyvän tunnelman kahvila, jossa myös monipuolinen kahvivalikoima. Paikanpäällä leivotut makeat ja suolaiset herkut, myös mukaan ostettavaksi.
Helmi Cafe, Kuusankoski
Valoisa ja avara kahvila uudemmassa kiinteistössä Kuusaankosken keskustassa. Kannattaa poiketa sillä vitriinissä on aina hyvän näköiset tuotteet. Myös keittolounasta joka päivä.
Kanelipulla kahvila, Espoo
Tässäpä mukava ja käymisen arvoinen kohde Ala-Kivenlahdessa. Pulla on sitten niin maukasta, tuoretta ja pehmeää, nam.
Kahvila-Pitopalvelu Katrianna, Kerimäki
Kerimäellä aivan maailman suurimman puukirkon vieressä on uskomattoman herkullisten tuotteiden lounaskahvila. Kaikki tuotteet on alustasaakka omassa leipomossa itsevalmistettuja. Katrianna on myös mainio juhlien ym. tilauisuuksien pitopaikka.
Route 24, Vesivehmaa
Vuonna 2017 kesällä tämä klassikko kohde sai uudet isännät ja alkoivat uudet tuulet puhaltaa.
Kahvila Lounas ja Leipä, Kangasniemi
Todella hyvän ja monipuolinen ruokapaikka Kangasniemellä, aivan Joutsan tien varressa, joten on helppo myös tiellä liikkuville. Lounas on lähes aina lähiruokaa, liha ja kala on aina Kangasniemeltä. Leipää piirakoita kakkuja, myös tilauksesta. Mahdollisuus järjestää juhlia, tilaa on 30:lle henkilölle. Teemaviikkoja, tapahtumia, musiikkia, taidetta.
Mökki-Kahvio, Elimäki
Herkullista kotoista lounasruokaa noutopöydästä. Grilliherkkuja sekä kahvia.
Monica´s Cafe, Lapinjärvi
No tässäpä herttainen ja valoisa kahvila mageessa funkkis-talossa Lapinjärven keskustassa.
Ravintola Susihukkanen, Miehikkälä
Lounasravintola Miehikkälän keskustassa kiinteistössä jossa ruokaravintola -toimintaa on harjoitettu jo vuosikymmenten ajan.
Lounaskahvila Sininentupa, Lappi
Aamiainen, maittava ja runsas, saatavana jo 5:00 alkaen, mahtavaa. Herkullinen kotiruokalounas, myös keittovaihtoehto. Myös R-menu- annokset.
Cafe Soma Kittilä, Kittilä
Kittilän yksi varteenotettavimmista kahvittelu- ja herkuttelupaikoista.
Tornin kahvio, Padasjoki
Valtatien 24 -varressa. Omatekoiset rapeat sämpylät ja kunnon palvikinkkua reilusti.
Vaalimaan Kala ja Herkku, Vaalimaa
Loistava apaja kalan ystäville. Syö lounas tai herkkuja paikanpäällä, tai osta monenlaisia kalasta valmisttuja tuotteita mukaan kotiin tai ystäville vietäväksi. 
Ykkös Cafe, Piikkiö
Oivallinen ja laadukas stoppauspaikka Helsinki - Turku välillä. Kinkku on kinkkua eikä mitä sattuu ns. lihavalmistetta. Pullat leivotaan itse.
Potkuriparkki, Raudanjoki
Mukavan virkistävän erilainen taukopaikka on tämä! Sijaitsee nelostiellä Sodankylän ja Rovaniemen välissä. Palveluvalikoimaan kuuluu kahvila, josta saa herkullisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, jotka kaikki alusta alkaen itse paikan päällä valmistettuja, sekä ihanaa kermaista lohikeittoa.
Salmenranta, Suomenniemi
Hyvä paikka niin maisemallisesti ja erittäin on hieno terassikin. Veneellä tai autolla. SEO -kylmäasema ja pankkiautomaatti samassa.
Ravintola Persilja, Helsinki
Laadukas ja mukava Välimerellinen lounasravintola Helsingin Lauttasaaressa. Tarjolla lounasta, lisäksi catering-palveluja.
Mehiläispesä, Lapinjärvi
Mehiläispesä sijaitsee Lapinjärvellä ja aivan 6-tien varressa ja lähellä risteystä josta käänyttäisi Loviisaan.
Alvariini, Alajärvi
Hotelli - ravintola - keilahalli ja kaikki erityisen siistiä, puhdasta, raikasta sekä laadukasta.