Meistä

Oletko kyllästynyt itseään toistaviin ruokapaikkoihin, kauppoihin, ns huoltoasemiin ja aina samalta maistuviin sämpylöihin sekä valtavirtapaikkojen tylsyyteen? Way.fi sivustolta löydät Suomen viihtyisimmät kahvilat ym kohteet pysähtyjälle sillä way.fi listaa toisenlaiset taukopaikat. Paikat joissa on parhaat sämpylät ja mukavin henkilökunta. Unohtamatta muita paikallisia tai yrityskohtaisia erityispiirteitä.

Way.fi on varmasti maamme ensimmäinen (alk. 4/2008) sivusto jonka yksi perusidea on olla jonkinlainen listaaja tai esille nostaja taukopaikoille ja muille kohteille jotka voivat hyvin olla vahva vaihtoehto keskusliikevetoisten ja majoitus- kahvila-, ravintola- sekä liikenneasema- palveluille. Joiden tulosvaatimukset jyräävät kaiken aidon, raikkaan, inhimillisen sekä pinemmät yrittäjät tunteettomasti alleen. Sivustomme kohteissa voit löytää toisenlaisen tunnelman, toisenlaisten taukopaikkojen tunnelman. 

Sivustolle kelpuutetaan vain ja ainoastaan kahviloita, lounaskahviloita, majoituspalveluita, kyläkauppoja, huolto- tai palveluasemia (Way.fi sivustossa ”huoltoasema” tarkoittaa jakelu- bensa- tai liikenneasemaa jossa myös perusvaraosia ja/tai autohuoltoa ja -pesua on tarjolla) jotka kohteet täyttää raatimme tiukan ja lahjomattoman maun. 

Sivustolle kelpuutettavien yritysten yleisimmät ja toivoaksemme ratkaisevat erot parempaan tulisi löytyä seuraavista aihealueista: Hyvä maku, hyvä laatu, hyvä hinta, hyvä palvelu, käsin tehtyä, paikan päällä valmistettua, nostalginen/erityinen -tyyli, alkuperäinen, historiallisesti merkittävä, huoltamopalvelut, jotain muuta erikoista. Tusinakuppilat ja keskusliikkeiden liikenneasemat eivät löydy tältä sivustolta.

Käyttöehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan way.fi www-sivuston käytössä. Sivuston way.fi käyttö edellyttää sitä, että käyttäjä on lukenut käyttöehdot ja sitoutunut noudattamaan niitä. Carol Oy (jäljempänä: "palveluntarjoaja") pidättää oikeudet muuttaa käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttöehdot tulee tämän vuoksi lukea huolellisesti aina, kun sivustoa käytetään. 

Käyttäjä sitoutuu palveluntarjoajan kanssa sopimukseen, jonka mukaan kaikkien tästä www-sivustosta johtuvien kiistojen selvittämiseksi sovelletaan Suomen lakia. 

Tekijänoikeudet: way.fi –sivuston sisältö on kokonaisuudessaan suojattu palveluntarjoajan ja kolmansien osapuolten omistamilla kopiointioikeuksilla, tavaramerkeillä ja muilla omistusoikeuksilla ja lisensseillä. Kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa, pidätetään. Sivuston sisällön tai sen osien kopiointi, julkaisu, levittäminen, luovuttaminen, tallentaminen, muokkaaminen ja prosessointi on kielletty ilman palveluntarjoaja etukäteistä kirjallista suostumusta. Sivuston materiaalia saa kuitenkin käyttää, tulostaa, siirtää ja väliaikaisesti tallettaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. palveluntarjoaja pidättää kaikki immateriaalioikeudet kaikkeen sisältöön, jota tältä sivustolta kopioidaan, ladataan tai tulostetaan. Elektronisten linkkien luominen tälle sivustolle, lukuun ottamatta linkkejä www.way.fi pääsivulle, on kielletty ilman palveluntarjoajan etukäteen antamaa lupaa. Linkkejä koskevat pyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen taukopaikat (ät) way.fi