Löytyi 433 kohdetta tällä haulla
Aatto ja Elli Hotelli ja kahvila, Joutsa
Kahvila, Hotelli Aatto ja Elli Joutsan keskustassa on sitten erilainen paikka majoittumiseen ja enne kaikkea kahvila puolella.
Alexandra Konditoria Cafe, Lappeenranta
Kerrassaan upea paikka ja kahvilamaailman paikallinen helmi. Ja ehdoton sellainen todellakin. Lapeenrannan torin laidalla ja kauppahallin vastapäätä.
Annelin Kotileipä, Leppävirta
Leppävirralla vuodesta 1993 alkaen toiminut Annelin Kotileipä on Leipomo joka valmistaa kaikki tuotteet itse, myös hillot ovat itsekerätyistä marjoista tehtyjä. Leipomon yhteydessä on kahvila ja myymälä, lisäksi pikkunäkään löydät salaatit sekä suolaiset välipalat. Pullassa on aito pullan tuoksu ja maku, parkkipaikalle helppo tulla, kiva paikka, ystävällinen palvelu, suosittelen.
Anttolan Poiju, Anttola
Mahtavalla paikalla mukava kuppila vaikkakin vain kesäkaudella toimintaa harjoittava.
Café Asta, Paimio
Presidentti kahvin tuoksu on vuodesta 2003 alkaen levinnyt Café Asta Konditoriasta levinnyt Paimion keskustaan.
Auran Keidas, Aura
Kolmekymmentä kilometria Turusta, Auran keskustassa, aivan valtatie 9 varressa sijaitseva Auran Keidas on mainio ruokapaikka ja sieltä löytyy myös edullisesti yösija 1-4 hengen huoneissa.
Aurora Kahvila, Suonenjoki
Wau, oli ensimäinen tahaton äänne, kun menimme sisään Kahvila Auroraan Suonenjoella. Tämä jos mikä on Way.fi paikka. Toinen wau oli henkilökunnan luoma lämmin tunnelma, se oli kuin lapsuuden mummola, pikkuleivän tuoksuineen ja koriste-esineineen.
Autohuolto Grilli-Kahvila 77, Keitele
GT ja Fixus lippujen alla Keiteleellä oleva pieni, pirteä ja todella kivan henkilökunnan omaava asema, jossa tankkaa auton sekä kuljettajan & matkustajat.
Autokeidas , Forssa
Autokeidas on palvellut asiakkaitaan jo 50 -luvulta alkaen, valtateiden 2 ja 10 risteyksessä Forssassa. Se on ollut ensimäinen liikenneasema Suomessa. Avoinna vuoden jokainen päivä 24 tuntia, aamupala alkaa 5:00 ja Àla Carte listalta saa ruokaa keskiyöhön saakka ja aamuyöstä on hampurilaisaterioita sekä kolme annosvaihtoehtoa Àla Carte listalta.
Bembölen kahvitupa, Espoo
Kahvila lounaspaikka lähellä kehä 3:a. Nauti hetki kiehtovassa 1700-luvun ympäristössä kaiken kiireen keskellä.
M&R Grill House Biffi, Nauvo
Saariston Grill House tarjoaa hyvää makua, niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Erityisesti paikka tunnetaan herkullisista pihveistään sekä hyvästä viinivalikoimasta. Leikkikenttä ja minigolf tekevät paikasta myös hyvän lasten kanssa matkailevalle. Nauvon kirkonkylä on saariston helmi, ihana paikka, ihana ravintola.
Blinit eli Lättyravintola, Helsinki
Venäläinen Blini ravintola ja sanottaisiinko paremminkin Russian Fastfood -paikka, myönteisessä mielessä. Blinit ravintolassa kunnioitetaan terveellisiä tarveaineita ja tuotteita eikä tarjota esim. monikansallisten yhtiöiden virvokkieita lainkaan, mietikkääpä sitä... vaan maitoa, marjamehua yms.
Cafe Brunnsdal , Espoo
Espoossa on avattu viihtyisä ruokaravintola jossa voit nauttia laadukasta lounasta kohtuu hintaan sekä päivällistää aina ilta seitsemään vaikkapa elävän musiikin ja italialaisten viinienkera kera.  
Burger Heaven, Savitaipale
Savitaipaleen entinen koulu on herkullinen ja viihtyisä paikka. Burgen Heaven pitää sisällään kahvilan kera pikkusuolaisen ja makean, lounaskeiton, reilut ja maukkaat grilliruuat, pihvit ym. 
Café Bustis, Parainen
Linja-autoaseman kahvio Paraisilla. Lounas vain 6,50 ja se oli herkullinen ja täyttävä. Pikkunälkään pizza slice, makkarallla täytettyä lihistä, sämpylää. Autotarvikkeita ja kemikaaleja sekä nestekaasua. Tankkauspiste pihalla ja tietenkin myös matkahuollon palvelut. Kaunis saaristo, upea Kirkkoselkä aivan lähellä, kesällä kiva terassi.
Buttenhoff ravintola & kahvila, Imatra
Perinteet, laatu, tasokkuus lienevät sanat jotka mielessä liikkuvat kun Buttenhoffista puhutaan.
Café 68, Salo
Pitkän historian omaava, nyt jo kolmannessa sukupolvessa samalla liikepaikalla asiakkaita palveleva Café 68. Isoisä Kaino aloitti 1965, silloin Unionin liput liehuivat, nykyään paikka on mainio kahvila, sämpylät ovat tuoreita, herkullisia. Cafe 68:lla on oma sinappi ja ruokalistalla on muutamia mielenkiintoa herättäviä annosten nimiä on Kotvasta, Paten speciaalia ja Isoa Arskaa.
Canttiini, Kotka
Sibeliuspuiston luona, Kotkan saarella sinua palvelee Ravintola Canttiini. Ála Carte listan annokset on paikanpäällä käsin valmistettuja ja niissä on käytetty vain tuoreita raaka-aineita. Listalla myös kasvisruokaa, maidottomia annoksia. Lounasaikaan on herkullinen viikoittain vaihtuva lounaslista.
Cafe Carusel, Helsinki
Cafe Carusell on ansainnut paikkansa sivustollemme upealla sijainnillaan ja maistuvilla ja laadukkailla purtavillaan. Eikä voida ylenkatsoa meren äärellä olevaa laajaa terassiakaan.
Grilli Pizzeria Chili, Kuortti
Legendaarinen Chili ravintola Kuortin ABC :n vastapäätä Pertunmaalla ja siis viitostien varressa.